Tematikus újszülött fotózás

Több mint 1,5 éve töröm a fejem különlegesebb újszülött fotózásokon. Mindig is úgy gondoltam, ha egyszer lesz saját gyerekem, Harry Potter tematikájú képeket szeretnék majd készíteni róla.

Viszont nem csak nagy Harry Potter rajongó vagyok, hanem férjemnek köszönhetően a Star Wars is fontos szerepet tölt be nálunk.

Így lassan egy éve agyalok rajta, hogyan lehetne minőségi módon bemutatni ezt a Földön kívüli világot.

Pár hónapja eszembe jutott, hogy Kustos Orsi (KOA backdrops) gyönyörű háttereket készít Fine Art stílusban, akkor esetleg egy univerzum hangulatú hátteret is készíthetne.
Szerencsére elvállalta, így ez a gyönyörű háttér elkészülhetett a tematikus újszülött fotózáshoz.

tematikus újszülött fotózás

Már csak kiegészítőkre volt szükségem, aminek egy részét bevallom saját otthonunkból szereztem be,
mivel fentebb írtam már, szeretjük a Star Wars-t. 🙂
Többet online rendeltem, volt, ami véletlenül szembe került velem.

tematikus újszülött fotózás

A ruha volt a másik kulcsfontosságú kérdés. Több újszülött kellékest is felkerestem, de sajnos sokaknak nem volt ideje vagy nem tudta, hogyan tudna neki fogni. Ekkor írtam JudyProps Juditnak, akiről kiderült, hogy régebben jelmezekkel foglalkozott! Nagyon örültem neki, így Luke Skywalker ihletésű outfit készülhetett!
Judit nagyon ügyes munkát végzett, én határozottan imádom!
Biztos vagyok benne, hogy a jövőben nagyon sok közös projektünk lesz még! 🙂

A fotózás maga nem volt egyszerű, mivel Kolen babának nem volt a legjobb napja. Szegénykének nagyon fájt a pocakja. Kolen anyukájával hónapok óta beszéljük ezt a fotózást, mivel kislánya újszülött fotózása sajnos elmaradt 2020-ban, amikor a covid először megjelent hazánkban. Mivel ők is nagy Star Wars rajongók, mindenképp valami nagyon ütős sorozatot szerettem volna átadni nekik! Remélem ezt sikerült teljesíteni és örömmel néznek majd vissza a képekre évek múlva is.

tematikus újszülött fotózás

A jövőben pedig lehetőség lesz külön kérni mind a Harry Potter tematikájú újszülött fotózást és a Star Wars-osat is, a sok kiegészítővel, amivel én állok a családok rendelkezésére.

Tematikus újszülött fotózás

tematikus fotózás
tematikus fotózás