Harmadik blog bejegyzésem a PÓZOKRÓL fog szólni. 
Nagyon sokan a mai napig (fotósok is) hibás pózokba állítják a kismamákat, ami azt eredményezi, hogy előnytelen képek születnek.

Minden póznál figyelj a testi adottságaidra. Érdemes optikailag picit csalni.

– Például ha a combodat nagynak érzed, érdemes kicsit oldalról fotózni magad, és nem szemből, mert akkor vékonyabbnak fogsz tűnni.
– ha a karoddal nem vagy elégedett, akkor érdemes figyelni arra, hogy ne nyomd teljesen a testedhez, már kis távolsággal is vékonyíthatsz rajta.
– ha alapvetően telt alkatú vagy, akkor az ülő pózok veszélyesek lehetnek számodra, érdemes nagy óvatossággal kezelni (össze tud nyomni még jobban, különösen, ha nem szép a tartásod)
– nagy cicivel pedig figyelj arra, hogy aránylag szépen legyen takarva, hiszen a fókuszban a pocakodnak kell lennie

Élesben pár helyes ülő, álló és fekvő póz, amit javasolok:

Basic póz:
– Ez a kedvenc és megunhatatlan kismama póz. Ideális, mert minden alkatú kismama
– ha telt, ha nagyon vékony – jól fog mutatni a képen. Kiemeli a popót, minden idom tökéletesen látszik, de lehetőség van a fent említett “csalásokra”, mint a kar és a comb vékonyítása. 
Több beállás is a basic pózból ered
– nézz körül a galériámban, mert sok ötletet tudsz onnan meríteni.
(slideshow – tekerni tudod a képeket)

Ülős póz:
– Mindenképp figyelj arra, hogy kihúzod magad, és aránylag a szék-fotel-ágy szélén ülsz.
– Itt javaslom mindig a felülről készült képeket is, mert szépen látszik a pocak, a lefelé nézős képek pedig meghitt hangulatot adnak
(slideshow – tekerni tudod a képeket)

Fekvő póz:
– Semmiképp nem lehet kényelmes!! A legtöbb hiba abból adódik, hogy kényelmesen elterül a kismama, és kvázi “szétfolyik” az ágyon. Nagyon fontos, hogy mindenképp húzd ki a hátad, feszítsd a popót, illetve, ha oldalról készül a kép, a fotós oldalán lévő lábadat húzd fel egy picit, és a nyakad is legyen egyenes! (senki nem szeretné ha a nyaka és a feje egybe olvadna, ugye?) 🙂
(slideshow – tekerni tudod a képeket)

Térdelős póz:
– A látszattal ellentétben ez borzalmasan nehéz és fájdalmas póz! Csak azoknak javaslom, akik hajlékonyak, és bírják a fájdalmat pár percig. A pocak súlya előre fog húzni, egyenesen tartani magad pedig nagyon megterhelő! (A súlyról, ami a hátrahajtott lábadat terheli, már nem is beszélve!) Kérlek, légy nagyon óvatos ezzel a pózzal!

Remélem tudtam segíteni! 
Instagrammon jelölj meg storyban vagy postban, ha a póztippek alapján készítetted a képeket! 🙂 @viktorianaray

Jövő héten hozok pár app-ot, amivel szépen és szolidan tudsz képeket szerkeszteni telefonon!

Addig is, vigyázzatok magatokra!

Viki